Cambodia 2020

Dato: 5 – 18 oktober 2020

Sted: Cambodia/Vietnam

Cambodia 2020 er et ekstraordinær arrangement, som afholdes meget sjældent, hvor vi vil bidrage med frivillig arbejde til det lokale samfund og samtidigt skabe et styrket fællesskab..

Tilmelding er ikke åben

Beskrivelse af arrangementet

Vi vil bidrage med frivilligt arbejde til det lokale samfund.

Primært vil vi varetage engelskundervisning på skolen til khmer og vietnamesiske børn i landsbyen, i alderen 6-15 år. Undervisningen foregår i ca. 4 timer dagligt. Udover dette kan vi bidrage med lægehjælp, tandlægetjek, forebyggende tiltag, arrangere aktiviteter og udflugter til de lokale etc. alt afhængig af hvor mange vi bliver, hvilke interesser vi har og hvilken form for arbejde, vi hver især kan bidrage med.

HVORNÅR:

Arrangementet vil blive afholdt fra d. 5 – 15 oktober 2020

HVOR:

Vi skal arbejde på en skole drevet af La Salle Brothers (Fréres). Skolen ligger i Pothum, en lille fattig landsby, beliggende 15 km fra Phnom Penh.

Vi vil bo på skolens areal, hvor der er gæsteværelser og faciliteter til simpel livstil. På skolen er der wifi og adgang til ”vestlige toiletter”.

Da vi er inviteret til at bo hos Frere, vil vi tage del i Frere s daglige hverdag, så som; morgenbøn, undervisning på skolen, måltider, huslige pligter ect.

HVEM:

Turen er forbeholdt unge vietnamesiske katolikker, som er energiske, positive, og som har lyst til at gøre en forskel for sine medmennesker.

Aldersgrænse 18+.

Du skal være villig til at leve under primitive forhold, bidrage til gruppens aktiviteter og respektere gruppens regler.

 

HVORDAN:

Kom og giv en smule af dig selv. Lær fra dig, knyt relationer og tag del i det fælles arbejde. Brug de talenter du har fået skænket, ved at tjene andre. Er du god til at danse, kan du lære børnene på skolen at danse. Er du god til sang, kan vi oprette et kor. Tag med og bidrag med det du kan, alle kan give en hånd!

 

TILMELDING:

Tilmelding sker på vores hjemmeside Thanhnien.dk

Der er maks 15 pladser, først til mølle princippet er gældende.

DELTAGERFORMØDE:

Når vi har den endelige deltagerliste, ønsker vi at samle gruppen til et formøde i København.

Mere information følger.

Mødet tjener til formål at lære hinanden at kende, inden vi rejser sammen. Desuden skal vi forberede os på turen, ved at finde ud af hvilke talenter vi har i gruppen. Hvem kan bidrage med hvad? Har vi en sygeplejeske med? Hvem kan spille guitar? ect. På den måde kan vi kortlægge vores arbejde i Cambodia, og bidrage med mest muligt i de 2 uger vi er der.

 

”Do small things with great love” (mother Teresa)

Skriv til os

Skriv endelig til os, hvis du har spørgsmål. Vi svarer hurtigt :)

Sending

2021 Thanh Niên DK

Log in with your credentials

Forgot your details?