Indientur til Kolkata

Dato: 10 – 24. februar 2021

Sted: Kolkata, Indien

Som noget helt nyt har Thanh Nien arrangeret en unik tur til Kolkata! I to uger vil man lave frivilligt arbejde med sine medrejsene og en masse andre frivillige fra hele verdenen, igennem Kærligheden Missionærer. Nonneordenen blev dannet af selveste Moder Teresa, hvis formål var at hjælpe de svageste og mest udsatte mennesker på vores klode.

Grundet til COVID-19 er dette arrangement aflyst

Hvad sker der efter registrering af tilmelding
– Et deltagerbrev vil blive sendt ud til den registrerede mail før arrangementet.
– Der vil blive indkaldt til et kort formøde, hvor alle deltagere og arrangører kan møde hinanden. Der vil derudover blive givet flere informationer omkring turen.
Deltagergebyret vil blive opkrævet á 3 rater:
1. marts 2020
1. juni 2020
1. september 2020

Beskrivelse af hvordan en dag i Kolkata kan se ud

“Live simply so others may simply live.” Mother Teresa I Kolkata kan vi komme ud og hjælpe forskellige områder som: – Børnehjem – Rehabiliteringscenter for udsatte kvinder – De syges og døendes hjem – Hjem for de døende – Hjem for de handikappede (opdelt i dreng/piger)

Vi arbejder alle ugens dage, udover torsdag hvor man holder fri. En hverdag i Kolkata kunne for os bl.a. lyde således:

Vi starter tidligt om morgenen kl. 6 med bøn og morgenmesse sammen med søstrene i moder Teresa hjemmet. Vores arbejde starter kl. 8:00 hvor man hjælper med tøjvask, gulvvask, skift af lagen, sengetøj og hjælpe beboerne på toilettet eller give dem et bad. Vi tilbringer tid med beboerne, giver dem massage, klipper deres hår, farver deres negle eller blot sidde og holde dem i hånden.

Til frokost hjælper vi med at made de beboere, der har brug for en ekstra hånd. Vi slutter arbejdet med at hjælpe dem tilbage til deres senge og klarer opvasken. Vi forlader hjemmet omkring kl. 13 hvor vi selv har siesta på 2 timer. Her er der mulighed for at spise frokost og slappe af. Arbejdet starter igen fra kl. 15-17.

Dagen afsluttes med tilbedelse hos søstrene i moder Teresas hjemmet kl. 18:00. Så snart det bliver mørkt, bliver vi alle indenfor – her vil arrangørteamet sørge for sinh hoat og refleksionsaftener

Hvor er det?

Kolkata, Indien, Kærlighedens Missionærer

Hvornår er det?

Arrangementet bliver afholdt d. 10-24. februar 2021.

Hvem kan være med?

Alle unge vietnamesere som er 18+ kan være med. Desuden skal man være medlem af DUK, så hvis man ikke allerede er det, kan man m-elde sig ind. Det kan man på DUKs hjemmeside

Hvad koster det?

Det koster 6000 kr. i deltagergebyr, hvoraf dette beløb dækker udgifter i forbind-else logi og transport i to uger.
Deltagergebyret vil blive opkrævet á tre rater:
1. marts 2020
1. juni 2020
1. september 2020

Kontingent for DUK-medlemskab vil blive opkrævet separat.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at stille spørgsmål til BDH omkring lejrene på bdh@thanhnien.dk eller skrive/ringe til kontaktpersonen angivet på plakaten.

Skriv til os

Skriv endelig til os, hvis du har spørgsmål. Vi svarer hurtigt :)

Sending

2021 Thanh Niên DK

Log in with your credentials

Forgot your details?