Ømvalfart

Dato: 7 – 9 august 2020

Sted: Ømborgen, Ry

Ømvalfarten er arrangement, hvor børnene og de unge har mulighed for at tilbringe en weekend sammen, før den årlige vietnamesiske ømvalfart begynder. Familier fra hele Danmark mødes for at mindes om den katolske tro, den vietnamesiske kultur og gå Maria-procession. Der vil være forskelligt underholdning for deltagerne både før, under og efter valfarten. Talentshow, thi dua nhe, sang, hygge, vennerne og meget mere vil man møde under Ømvalfart 2019.

Tilmelding er ikke åben

Hvad sker der efter registrering af tilmelding
– Et deltagerbrev vil blive sendt ud til den registrerede mail 2 uger før arrangementet. Informationer omkring rejseplan, pakkeliste, program, mødested- og tidspunkt vil stå i deltagerbrevet
– Deltagergebyret vil blive opkrævet på datoen til- og afmeldingsfrist er sat.

Beskrivelse af arrangementet

Sinh Hoat Tam Linh, eller med den famøse betegnelse ”Ømvalfarten”, er et arrangement, der afholdes af Cong Dong, hvis hovedformål er at hylde de vietnamesiske martyrer. Mange vietnamesere fra hele Danmark valfarter til Ømborgen, hvor de samles en dag eller hele weekenden for at fejre messe og tilbedelse.
I et samarbejde med Cong Dong, afholder Thanh Nien et arrangement tildelt børn og unge i alderen 13-18 år i samme weekend. Sjove aktiviteter som thi dua nhe, workshops og vang nghe gør sig gældende, ikke mindst spændende og lærerige oplæg, som også vil kunne opleves.

Et dejligt, unikt arrangement, der lader dig komme tættere på din baggrund, tro og kultur gennem den vidunderlige, vietnamesiske mad, udført og lavet med kærlighed fra de mange vietnamesiske mødre og fædre, den enestående hygge og ikke mindst det stærke fællesskab.

Hvor er det?

Ømborgen Lindholmvej 11-13 8680 Ry

Hvornår er det?

Arrangementet bliver afholdt d. 7 – 9 august 2020.

Hvem kan være med?

Alle vietnamesiske børn og unge mellem 13-18 år kan være med. Desuden skal man være medlem af DUK, så hvis man ikke allerede er det, kan man m-elde sig ind. Det kan man på DUKs hjemmeside

Hvad koster det?

Det koster 200 kr. i deltagergebyr, hvoraf dette beløb dækker udgifter i forbind-else logi og transport i 3 dage.

Kontingent for DUK-medlemskab vil blive opkrævet separat.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at stille spørgsmål til BDH omkring lejrene på bdh@thanhnien.dk eller skrive/ringe til kontaktpersonen angivet på plakaten.

Skriv til os

Skriv endelig til os, hvis du har spørgsmål. Vi svarer hurtigt :)

Sending

2021 Thanh Niên DK

Log in with your credentials

Forgot your details?