Tĩnh Tâm Thiếu Niên (Påskeweekend, unge)

 

Dato: 20. – 22. marts 2020

Sted: Ømborgen, Ry

Som et alternativ til vores sommerarrangementer, har vi op til påske et arrangement til alle fra 15+ år, hvor der fokuseres på at reflektere over troen gennem spændende emner og diskussioner med både andre deltagere og en udlandsk præst. Dette gøres gennem traditionelle metoder men også gennem leg og samvær…

Thanh Niên er et udvalg under DUK, derfor skal man være medlem af DUK for at deltage til Thanh Niêns arrangementer.

Er man ikke medlem af DUK tryk her 

Arrangementet er aflyst

Hvad sker der efter registrering af tilmelding
– Et deltagerbrev vil blive sendt ud til den registrerede mail 2 uger før arrangementet. Informationer omkring rejseplan, pakkeliste, program, mødested- og tidspunkt vil stå i deltagerbrevet
– Deltagergebyret vil blive opkrævet på datoen til- og afmeldingsfrist er sat.

Beskrivelse af arrangementet

Til dig, der ønsker at kunne fordybe dig i din tro.  Til dig, der ønsker at reflektere over din tro. Til dig, der ønsker at søge væk fra hverdagens hektiske arbejdsliv, skoleliv, for en kort stund. Til dig, der ønsker at mærke og være en del af Thanh Nien fællesskabet. Så er det Tĩnh Tâm Thiếu Niên, du skal tage del i.
Ud af 5 arrangementer som Thanh Nien udbyder er Tĩnh Tâm Thiếu Niên et af dem.  Arrangementet folder sig ud på en weekend, fredag – søndag, og er tilegnet unge fra 15 år og op efter, hvor hovedfokus især er på selvrefleksion og fordybning i troen.  Henover weekenden vil du som deltager opleve spændende oplæg, der kredser om arrangementets tematik, og som ikke mindst giver anledning til en bredere og dybere forståelse af din katolske tro. Har du i længere tid haft en masse undrende spørgsmål omkring Gud, tro, synd eller andet, vil der være rig mulighed for at stille dem til weekendens præst.
Foruden at lade hjernen blive aktiveret, bliver resten af kroppen ligeså gennem energiske lege som thi dua nhe, gåture med et lille twist og andre sjove teambuildingsaktiviteter, der lader dig mærke Thanh Nien fællesskabet helt ind til knoglerne – for når enden på weekenden nærmer sig, vil du med stor garanti rejse hjem med nye relationer og bekendtskaber i bagagen.

Hvor er det?

Ømborgen
Lindholmvej 13
8680 Ry

 

Hvornår er det?

Arrangementet bliver afholdt d. 20-22 marts 2020.

 

Hvem kan være med?

Alle fra 15+år kan være med. Desuden skal man være medlem af DUK, så hvis man ikke allerede er det, kan man melde sig ind.

 

Hvad koster det?

Det koster 550 kr. i deltagergebyr, dette beløb er inklusiv alt fra transport, mad og overnatning i 3 dage.

Skriv til os

Skriv endelig til os, hvis du har spørgsmål. Vi svarer hurtigt :)

Sending

2021 Thanh Niên DK

Log in with your credentials

Forgot your details?