Trại Hè Thiếu Nhi (Sommerlejr, børn)

Dato: 13 – 17 juli 2020

Sted: Hald Sø lejren, Viborg

Trại Hè Thiếu Nhi, et særligt arrangement tildelt alle søde, små børn. Årets vellidte sommerarrangement byder på sjove, energiske, lærerige aktiviteter og en masse skæg og ballade. Spas og løjer kommer i alle kreative former, hvor vandkamp, lejrbål, workshops, thi đua nhẹ, ihærdige konkurrencer, sportsdag, van nghe, quizzer og oplæg, blot er et lille udpluk ud af vores store, fantasifulde sortiment.

Thanh Niên er et udvalg under DUK, derfor skal man være medlem af DUK for at deltage til Thanh Niêns arrangementer.

Er man ikke medlem af DUK tryk her 

Tilmeldingen er åben - klik her for at tilmelde dig

Hvad sker der efter registrering af tilmelding
– Et deltagerbrev vil blive sendt ud til den registrerede mail 2 uger før arrangementet. Informationer omkring rejseplan, pakkeliste, program, mødested- og tidspunkt vil stå i deltagerbrevet
– Deltagergebyret vil blive opkrævet af DUK, når tilmeldingen er registreret.

Beskrivelse af arrangementet

Thanh Nien har mange bedrifter, og en af de helt store er ikke mindre end Trai Hè Thiếu Nhi, sommerlejr for børn i alderen 8-14 år. Arrangementets popularitet og efterspørgsmål afspejles i de år for år fuldt booket deltagerpladser. Men hvad er det, der gør arrangementet så tiltalende? Hvad har det at byde på?

Trai Hè Thiếu Nhi strækker sig over 5 dejlige dage i sommerferien, hvor vietnamesiske børn på kryds og tværs af danske byer mødes og leger, konkurrerer, hygger, maler, synger vietnamesiske sange, samles om et lejrbål og griller skumfiduser, skaber nye venskaber og lige så vigtigt; lærer sin tro og vietnamesiske baggrund bedre at kende.
Den større læring og forståelse af troen kommer til udtryk igennem tematikken som Ban Tổ Chức i fællesskab beslutter for årets Trai He. Netop de mange udvalg af kreative og opfindsomme aktiviteter som natteløb, workshops, quizzer, konkurrencer, messe og oplæg, der kan afholdes både inden – og udendørs, bygges så vidt muligt op omkring temaet, der ligeså danner fundamentet og den røde tråd for hele lejren.

Udover læring om troen, inviterer Trai Hè Thiếu Nhi også på den forrygende sportsdag, der lader børnenes indre teamplayer vise sig gennem turneringer i de mange udvalg af sportsgrene, der tilbydes som fodbold, rundbold, høvdingebold og meget andet. Børnene lærer at samarbejde, hjælpe og motivere hinanden mod det endelige mål; at vinde – eller tabe som ét hold, én enhed, med sjov, glæde og jubel for hinanden.
Den aktive sportsdag afsluttes altid med den fortræffelige og populære vandkamp. Her får børnene mulighed for at kaste vandballoner på hinanden, anh chị trưởng og Ban Tổ Chức– noget som børnene holder meget af ?

Festmiddag er også på menuen. Den ekstra kærlighed som køkkenholdet ligger i dette måltid mærkes altid, og belønnes med klapsavler, smil, glæde og kram. En generel skik, der udøves inden ethvert måltid på lejren, som forekommer både på vietnamesisk og dansk, er bordbønnen – og det plejer børnene at være særdeles fænomenale til.

Trai Hè Thiếu Nhi byder altså på mange unikke og anderledes fornøjelser og oplevelser, som samler og lærer børn om vores tro og den fælles, kulturelle baggrund vi alle deler, på en håndgribelig og ikke mindst sjov og aktiv måde.

Hvor er det?

Hald Sø Lejren

Gamle Almindvej 6

Viborg

 

Hvornår er det?

Arrangementet bliver afholdt d. 13-17 juli 2020.

 

Hvem kan være med?

Alle vietnamesiske børn mellem 8-14 år kan være med. Desuden skal man være medlem af DUK, så hvis man ikke allerede er det, kan man me-lde sig ind. Det kan man på DUKs hjemmeside

 

Hvad koster det?

Det koster 850 kr. i deltagergebyr, hvoraf dette beløb dækker alle udgifter i forbindelse med kost, logi og transport i 5 dage. Kontingent for DUK-medlemskab vil blive opkrævet separat.

 

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at stille spørgsmål til BDH omkring lejrene på bdh@thanhnien.dk eller skrive/ringe til kontaktpersonen angivet på plakaten.

Skriv til os

Skriv endelig til os, hvis du har spørgsmål. Vi svarer hurtigt :)

Sending

2021 Thanh Niên DK

Log in with your credentials

Forgot your details?