Hvad er Thanh Niên DK?

Thanh Niên DK er et udvalgt under DUK (Danmarks Unge Katolikker). Internt i DUK er Thanh Niên DK kendt som Vietnamesisk Team (VT), hvis formål er at organisere planlægningen og afholde arrangementer med et katolsk budskab fortrinsvis for vietnamesiske børn og unge katolikker i Danmark. Endvidere skal styregruppen arbejde for at udvikle teamet til gavn for det katolske samfund samt vedligeholdelse af et aktivitetsniveau for vietnamesiske børn og unge katolikker.

Arrangementerne omfatter bl.a. påskelejre, retræter, sommerlejre og WYD for børn og unge med henblik på at give dem muligheder for, i fælleskab, at tilegne sig mere viden om vores religion og tro på en ungdommelig, kulturel og traditionel måde.

Struktur og sammensætning

Medlemmerne i bestyrelsen som også kaldes BDH (vietnamesisk forkortelse af Ban Điều Hành, som betyder bestyrelse) har ansvaret for hele Thanh Nien DKs virken. BDH arbejder sammen om alt og diskuterer alt som skal besluttes til gruppen finder den bedste mulige løsning i fælleskab. Der er dog nogle ansvarsområder som bliver fordelt imellem individerne, for at sikre der er styr på tingene på de specifikke områder. Du kan læse om rollerne, som en BDH består af, på cirklen.

For at komme med BDH skal man:

  • være minimum 18 år og medlem af DUK.
  • få minimum 50% unikke stemmer til valget ved Thanh Niên DKs årsmøde (Đại Hội).

Vision

At bibeholde og viderebringe traditioner og kulturelle værdier forbundet med den katolske tro blandt vietnameserne i Danmark på en bæredygtig og kvalitetsfuld måde samt vægte sammenholdet.

Ban Điều Hành 2021

BDH 2021 består af seks medlemmer.

Skriv til os

Skriv endelig til os, hvis du har spørgsmål. Vi svarer hurtigt :)

Sending

2021 Thanh Niên DK

Log in with your credentials

Forgot your details?